český हिन्दी ภาษาไทย 中国 Dansk Deutsch English Español Francais Italiano ελληνικά 한국의 magyar Malaysia Nederlands Português Român slovenský Svenska Türkçe
Výrobci odstraňovačů Dodavatelé odstraňovačů Výkonný odstraňovač Nátěry Ekologické barvy STRIPPER Barva STRIPPER STRIPPER bez chlorovaného rozpouštědla STRIPPER bez methylenchloridu

 

EKOLOGICKÝ ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTĚRŮ S VYSOKOU REAKTIVITOU

Zaručeně bez obsahu methylenchloridu, bez NEP, bez NMP

bez hydroxidu sodného, bez kyseliny mravenčí

NEHOŘLAVÝ, BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÝ

RYCHLÉ ODSTRANĚNÍ VEŠKERÝCH NÁTĚRŮ, PRYSKYŘIC, LAKŮ

NA VEŠKERÝCH SUBSTRÁTECH, VEŠKERÝCH POVRŠÍCH

 

TEKUTÝ ROSTLINNÝ ODSTRAŇOVAČ NÁTĚRŮ

 

 

 

  

 

 

 

Nátěry se využívají v 5 hlavních oblastech použití:

- Dekorace

- Stavebnictví

- Automobilový průmysl

- Průmysl

- Proti korozi v námořním průmyslu

 

Techniky odstraňování starých nátěrů, chemické, kyselé, opalováním, pyrolýzou za sucha (Dry Stripping), mechanické, pískováním, otryskáváním, abrazí mikrokuličkami, závisí na povaze substrátů (subjektilů), jejich rozměrů, jejich dostupnosti, a na jejich možnostech případného odmontování a převozu k externímu subdodavateli.

 

Chemické odstraňování

Většina komponentů odstraňovačů starých nátěrů, které mají rychlý účinek na velké množství různých nátěrů, obsahují CMR (karcinogenní, mutagenní nebo reprotoxické látky), jako je methylenchlorid, NMP nebo NEP.

 

DÉCAP STRIP VG je výrobkem nové generace odstraňovačů nátěrů s rychlým účinkem na bázi biologických derivátů rostlinného původu. Používá se tedy při operacích chemického ekologického odstraňování nátěrů.

DÉCAP STRIP VG není hodnocen jako hořlavý, je snadno biologicky rozložitelný, neobsahuje ředidla s potenciálem globálního oteplování (PRP) a zapadá do rámce snižování emisí těkavých látek (VOC).

 

Lze použít na tekuté nebo práškové barvy nebo nátěry

Přírodní sikativy               Alkydové (glyceríny)

Celulózové                       Polyesterové

Pryžové                            Fenolové (rezoly)

Vinylové                           Aminoplastové

Akrylové                           Epoxidové

Polyuretanové                  Polykarbamidové

 

Tento odstraňovač starých nátěrů je použitelný i na odstraňování „inteligentních“ fotokatalytických nátěrů a laků, elektromagnetických, fotochromových izolačních nátěrů a hydrofobních izolačních nátěrů s lotosovým efektem, technických a speciálních laků na sklo.

 

Silné odstraňovače zaručeny bez methylenchloridu, bez CIP, bez NMP. Všechna média, všechny barvy. tekuté nebo gelové. Výrobci odstraňovačů Dodavatelé odstraňovačů Výkonné odstraňovače Výkonné odstraňovače Ekologický odstraňovač nátěrů Odstraňovač nátěrů Odstraňovač bez chlorovaného rozpouštědla Odstraňovač bez methylenchloridu. Náhrada dichlormethanu. Náhrada methylenchloridu. Nahraďte ch2 cl2. CMR náhražky. Náhrada acetonu. Náhrada acetonu. Náhradník NMP. Rozpouštědlo pro polyuretany. Rozpouštědla pro epoxidy. Polyesterové rozpouštědlo. Rozpouštědlová lepidla. Rozpouštědlové barvy. Rozpouštědlové pryskyřice. Rozpouštědla pro laky. Elastomerní rozpouštědla. Produkt pro průmyslovou údržbu

 

 

Produkovat, mazat, čistit, chránit, 
IBiotec® Tec Industries® Service 
nabízí širokou škálu specifických

produktů pro výrobu 

 


 

Přejete si:

 

vzorek zdarma

technické doporučení

technický protokol

bezpečnostní list

 

- Kontaktujte nás -

 


 IBiotec® Tec Industries® Service 

výrobce technických chemikálií, 
děkujeme za vaši návštevu.



IBiotec® Tec Industries® Service  je na: YOUTUBE